Hageland Egersund

Velkommen til Hageland Egersund

Hageland Egersund ligger i Vingårdsveien 6. Vi er et helårsåpent hagesenter med både gartnere og blomsterdekoratører som alle gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd med plantene du kjøper. Personlig service og god kvalitet på alle produkter er utrolig viktig for oss, og vi jobber for at du skal bli fornøyd.

Lurer du på hvilke planter og trær som passer best i akkurat din hage? Spør oss, da vel! Gartnerne våre har lang og bred erfaring og kan gi deg nyttige tips om det meste innen plante- og hagestell.

Vi har et rikt utvalg av planter og blomster i alle varianter hos oss. I det fine gartneriet vårt kan du dykke inn i en jungel av vakre sommerblomster, stauder, roser og prydbusker. Du kan handle nye frukttrær, bærbusker frø og løk, og gjerne sjekke ut det vi har av nåletrær og vintergrønt. Trenger du hageredskap, jord, gjødsel, bark, har vi det også, samt krukker, potter og blomsterkasser til å plante i. Hageland Egersund har utstyr til vann i hagen. Lag deg en blomsteroase med planter fra Hageland Egersund, og nyt sommerkveldene rundt din egen lille innsjø i hagen.

Hos Hageland Egersund finner du også flotte potteplanter og snittblomster. I binderiavdelingen sørger våre faglærte blomsterdekoratører for at du får med deg lekre buketter og nydelige oppsatser hjem til bursdags- og dåpsbarn, konfirmasjoner, bryllup og andre ekstra hyggelige anledninger.

Trenger du nye hagemøbler i år? Vi har det meste på lager og tilbyr gratis utlån av henger for hjemkjøring. Kom innom for en prøvesitt i lekre utemøbler!

Kontakt Hageland Egersund

Adresse: Vingårdsveien 6, 4373 Egersund

Telefon: 51 49 32 00

E-post: egersund.hagesenter@hageland.no

Åpningstider:

Mandag09:00 - 19:00
Tirsdag09:00 - 19:00
Onsdag09:00 - 19:00
Torsdag09:00 - 19:00
Fredag09:00 - 19:00
Lørdag09:00 - 16:00
Søndag12:00 - 17:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.