Hageland Fantoft

Velkommen til Hageland Fantoft

Hageland Fantoft finner du på Fantoft, en 10 minutters biltur fra Bergen sentrum. Hageland Fantoft er en del av Mesterhagen, som eier tre hagesenter, henholdsvis på Askøy, Fantoft og Midttun. Hagesenteret på Fantoft åpnet i 1962, og vi har siden den gang opparbeidet oss mengder av erfaring og kunnskap om planter og hagestell.

Her hos oss får du den beste hjelp med alle slags hagevekster og -utstyr, samt råd om hvordan du kan legge opp din hage på best mulig måte. Personlig service er viktig for oss, og vi har en kunnskapsrik og entusiastisk stab som sørger for at du får den hjelpen du trenger. Hagelands motto “gode opplevelser” er ledetråden gjennom vårt hyggelige og rikholdige senter. Her trives både blomster, kunder og ansatte, og vi er stolte over den høye kvaliteten på plantene vi selger. Hos oss jobber gartnere som elsker jobben sin!

Vi har et rikt utvalg av blomster og planter til hagen, og mange flotte potteplanter til innerommet.

Hos oss kan du kjøpe klatreplanter, stauder, sommerblomster, pryd- og bærbusker, hekkplanter og trær. Kanskje kommer du over skatter som ikke alle har i sin hage? Ser du etter utstyr, frø, jord eller planter til drivhus og kjøkkenhage, kan vi hjelpe deg med det. I tillegg tilbyr vi et bra utvalg av flotte interiørprodukter, potter, krukker og annet fint til hus og terrasse.

Ta gjerne med deg en nydelig blomsterbukett til bursdagsbarnet eller en du setter pris på når du er innom oss. Vi har fine sammenplantninger og oppsatser hele året igjennom. Når julen nærmer seg vil du finne spesielt flotte utstillinger hos oss, med blomsterdekorasjoner og julepynt til hjemmet.

Hagemøbler får du også tak i hos Hageland Fantoft. Trenger du nye hagestoler eller et utebord til altanen anbefaler vi et besøk og en prøvesitt hos oss. Velkommen til oss på Hageland Fantoft for en hyggelig handel og hageprat.

Kontakt Hageland Fantoft

Adresse: Fantoftvegen 9, 5072 Bergen

Telefon: 55 91 80 30

E-post: fantoft@hageland.no

Åpningstider:

Mandag10:00 - 17:00
Tirsdag10:00 - 17:00
Onsdag10:00 - 17:00
Torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 17:00
Lørdag10:00 - 16:00
SøndagStengt

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.