Hageland Leikvoll

Velkommen til Hageland Leikvoll

Hageland Leikvoll ligger på Lunde i Telemark. Vi har et stort sortiment kvalitetsvarer til hyggelige priser. Alt du trenger av planter og blomster til hage og hus finner du hos oss. Vi fører et bredt utvalg av sommerblomster, busker, trær, hekkplanter, stauder og potteplanter. Det du trenger av nyttevekster og grønnsaksplanter til kjøkkenhage og drivhus finner du selvsagt hos oss, i tillegg til jord- og gjødselblandinger tilpasset bruksområde.

Spør oss gjerne om hvordan du skal plante rododendron eller hvilke plantesorter som trives godt i samme bed. Våre erfarne gartnere hjelper deg med det du måtte lure på av hagespørsmål. Kundene våre liker å handle på det hyggelige hagesenteret vårt på grunn av kompetente, erfarne ansatte og produkter vi kan gå gode for. Hageland Leikvoll ryktes å være “et sted med høy kvalitet og varme!” og dette er noe vi svært stolte av! Dessuten har vi ofte spennende tilbudsdager med ekstra gode kampanjepriser og kanskje også en vaffelplate eller to på lur. Å komme inn i våre blomstrende drivhus er en flott opplevelse. Kos deg på reisen gjennom blomsterhavet og sjekk gjerne hva vi har å by på av spennende urter på veien.

Er du på jakt etter en bukett eller en sammenplanting til fest og spesielle anledninger? Vi har mange flotte blomsteroppsatser, pynt og interiørprodukter til innerommet.

Ser du etter nytt utemøblement? Vi fører flotte utemøbler i solid kvalitet, laget spesielt for norske forhold. Sitt behagelig på terrassen i hagestoler og utesofaer som er nesten vedlikeholdsfrie. Enten du ser etter hagemøbler til en liten balkong eller et fullt sett til hagen, finner du det du trenger i vårt brede sortiment. Tilbring lune sommerkvelder i stødige ørelappstoler og sitt behagelig ved spisebordet i praktiske og lette aluminiumsmøbler. Kom gjerne innom for en prøvesitt – vi har det meste!

Kontakt Hageland Leikvoll

Adresse: Flåbygdvegen 777, 3525 Lunde

Telefon: 90 09 05 91

E-post: leikvoll@hageland.no

Åpningstider:

Mandag10:00 - 17:00
Tirsdag10:00 - 17:00
Onsdag10:00 - 17:00
Torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 17:00
Lørdag10:00 - 16:00
Søndag12:00 - 16:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.