Hageland Lillestrøm

Velkommen til Hageland Lillestrøm

Hageland Lillestrøm ligger lettvint til rett ved Norges varemesse og Lillestrøm togstasjon. Det er enkelt å nå oss både kollektivt, til fots og med bil. Vi har dessuten egen parkeringsplass, så for deg som kjører er det bare å laste plantene rett inn i bil etter besøket. Blomsterbutikken ble åpnet i 1962, og bedriften er fortsatt i samme families eie.

Våre ansatte har lang og bred erfaring innenfor gartnerfaget, og vi har både faglært gartner og blomsterdekoratør i vårt hagesenter. Uansett hva du lurer på av planterelaterte spørsmål, kan vi hjelpe deg med å finne løsningen som passer perfekt for deg.

Hageland Lillestrøm er totalleverandør av planter, blomster og tilbehør til hage og uterom. Vi har busker, trær og nyttevekster til hage og drivhus. I vårt flotte hagesenter finner du også alt fra snittblomster til små og store potteplanter, både grønne planter og blomsterplanter. Med plantene du kjøper hos oss har du de beste forutsetningene for å lykkes i egen hage!

Det bugner over av friske snittblomster i snittavdelingen hos Hageland Lillestrøm. Vi utfører sorgbinderi og lager vakre buketter og blomsteroppsatser til livets og hverdagens viktigste begivenheter. De dyktige blomsterdekoratørene våre setter sammen hyggelige blomsterhilsener til små og store anledninger, akkurat slik du ønsker deg. I julesesongen tilbyr vi mengder av flotte, kunstige juletrær til gode priser, i tillegg til ekte juletrær. Vi har et bredt utvalg av julepynt og dekorasjoner for å skape den gode julestemningen hjemme i stua.

Velkommen til Hageland Lillestrøm for en trivelig handel i blomstrende omgivelser!

Kontakt Hageland Lillestrøm

Adresse: Fabrikkgata 3, 2004 Lillestrøm

Telefon: 63 81 16 02

E-post: tj@velvetia.no

Åpningstider:

Mandag09:00 - 18:00
Tirsdag09:00 - 18:00
Onsdag09:00 - 18:00
Torsdag09:00 - 18:00
Fredag09:00 - 18:00
Lørdag09:00 - 17:00
Søndag12:00 - 17:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.