Hageland Ørvik

Velkommen til Hageland Ørvik

I Kragerø finner du Hageland Ørvik Plantemarked, et flott hagesenter med stort utvalg egenproduserte sommerblomster i god kvalitet. Vi er kjent for våre frodige geranium, lobelia, fuksia og løvemunn, og har flotte, hjemmelagde hengeplanter som verbena, million bells og surfina i vårt planterepertoar. Det koselige hagesenteret vårt ved Telemarkskysten byr på bugnende blomster, vakre planter og mye fint tilbehør til både hagen og huset, året igjennom. Vi har over 20 års fartstid i plantebransjen og bred erfaring når det gjelder plantestell og hage.

I tillegg til de egenproduserte blomstene, har vi aktuelle potteplanter som f.eks. 2-greinersorkidéer. Plantene kjøpes inn hos gode produsenter i Norge, Danmark og Nederland.

En annen ting Hageland Ørvik er kjent for, er produksjon av vakre blomsteroppsatser og buketter. Vi har en egen avdeling med avskårne blomster der våre blomsterdekoratører hjelper deg med blomsteroppsatser til alle viktige feiringer og merkedager. Vi lager blomsterdekorasjoner til konfirmasjoner, dåp, bryllup, fødselsdager, 17. mai og andre feiringer, og vi gjør sorgbinderi. Du kan få kranser, kistepynt og bårebuketter levert til alle kapell og kirker i Kragerød kommune. Ved juletider er veksthuset fullt av koselige julestjerner. Selvproduserte julestjerner har en langt bedre holdbarhet og kvalitet enn hos plastpakkede variantene du får kjøpt i dagligvarehandelen.

På Hageland Ørvik selger vi blomster og planter som trives godt i våre nærområder. Plantene du kjøper hos oss, er av god kvalitet og kommer til å vokse godt hjemme hos deg. Du som ser etter stauder, busker og trær til hagen, bør definitivt ta turen innom. Vi har mange fine flerårige planter som du vil ha glede av i mange år fremover, deriblant vintergrønne vekster som Pieris og Euonymus. Kanskje kunne du tenke deg en flott Rhododendron? Vil du heller ha løvfellende busker som Buddleia eller Hypericum får du selvsagt tak i det også. Roser har vi – alt fra gode bunndekkere til engelske Austinroser. Ferdigplen? Ja, vi leverer plenen rett hjem til deg på din adresse etter noen virkedager.

Ingenting er så fantastisk som å høste frukt, bær og grønnsaker fra egen hage eller drivhus. Hagesenteret vårt har diverse arter frukttrær og bærbusker som rips, solbær og bringebær. Det hobbygartneren trenger av frø, løk, potter og hageredskap finnes også i vårt store sortiment hageprodukter. Produktene er fra velkjente kvalitetsprodusenter som Gardena og Fiskars. Har du hørt om Garden Girl? Dette er lekre, moderne og praktiske hageklær som gir deg en frisk boost til dagens lukejobb.

Du finner lekre interiørprodukter til stue og innerom i vår interiøravdeling. De mest populære produktene er potteskjulere i alle varianter, både til inne- og utebruk. I tillegg selger vi pyntegjenstander, duftposer og håndkrem til tørre gartnerhender. Kanskje er det på tide å skifte ut utemøblementet eller kjøpe inn noen flere hagestoler til balkongen? Vi har et godt utvalg av solide og værbestandige hagemøbler til både hage og terrasse. De mest populære produktene er møbler i kunstrotting med aluminiumsramme, en svært solid og bestandig kombinasjon som tåler norsk vær og klima.

Kundene våre liker å handle hos oss på grunn av den hyggelige betjeningen og den supre servicen. Dette er hagesenteret der kundeservice settes i høysetet! Våre ansatte har gartnerfaglig bakgrunn og er svært dyktige i jobben sin. Er det noe du lurer på i forbindelse med hagestell og beplantning er det bare å spørre oss på Hageland Ørvik – vi hjelper deg gjerne. Hos oss får du gode råd og ideer, samt hjelp til planlegging av hage.

Velkommen til en hyggelig handel hos Hageland Ørvik!

Kontakt Hageland Ørvik

Adresse: Dalaneveien 2, 3770 Kragerø

Telefon: 35 98 36 00

E-post: orvik@hageland.no

Åpningstider:

Mandag09:00 - 20:00
Tirsdag09:00 - 20:00
Onsdag09:00 - 20:00
Torsdag09:00 - 20:00
Fredag09:00 - 20:00
Lørdag09:00 - 16:00
Søndag12:00 - 16:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.