Hageland Stange

Velkommen til Hageland Stange

En 10 minutters kjøretur fra Stange sentrum, finner du Hageland Stange. Sissel Hoel har drevet Hoels gartneri i Fokholgutua i Vestbygda i over 25 år, og har solid erfaring innenfor gartneryrket. Mannen Erik hjelper til, sammen med resten av familien og alle de andre dyktige ansatte i gartneriet. Du kan være sikker på at du får hjelp av fagpersoner og får all den informasjon du trenger når du kommer til hagesenteret vårt i Stange.

Sissel har spesialisert seg på urter og sommerblomster, og utvalget at disse produktene er derfor meget stort. Ser du etter frukttrær eller bærbusker til hagen? Hageland Stange bugner over av lokalt produserte planter av beste kvalitet. Kanskje trenger du vårblomster eller løk til krukkene på verandaen, bark til et område med prydbusker eller kukompost til rosene? Uansett hva du ser etter av inneblomster, uteplanter, gartneri og hageprodukter, får du tak i det på Hageland Stange. Vi har også lekre og solide hagemøbler til små- og store verandaer og hager. Hva med en ny teakbenk eller en praktisk utesofa i aluminium?

Kundene våre kommer igjen og igjen til det vakre gartneriet vårt langs Mjøsas bredde på grunn av god service og betjening og ikke minst på grunn av det brede utvalget av planter, urter og blomster av god kvalitet. Mange av gjengangerne blant kundene våre har forelsket seg helt i gartneriet vårt: “Jeg har aldri sett maken til blomsterhav. Så mye nydelige blomster, kraftige og flotte.” og ” En fryd for øyet og luktesans!”. Det ryktes at det å komme til oss er som å gå inn i en helt annen verden, og at vi er det triveligste gartneri Stange har å skilte med! Her kan du rusle fritt blant titusenvis av urter, blomster, grønnsaker og farger og dufter. Vi er stolte over å ha skapt hyggelig og blomstrende atmosfære der både ansatte, kunder og planter trives.

Kom gjerne innom for en koselig handel og prat om planter og hage med ansatte som kan faget sitt. Nå kan vi friste med kaffe og is også! For å finne frem til det koseligste hagesenter Stange har å by på, kjører du vestover gjennom Stange sentrum mot Stange kirke. Ved kirken tar du til høyre, i retning Hamar. Etter 200 m tar du til høyre opp Fokholgutua og følger veien ca. 1 km. Hageland Stange ligger så på høyre hånd. Kommer du fra Hamar følger du riksvei 222 mot Stange, og deretter skilting mot Stange kirke. Der kjører du til venstre opp Fokholgutua og fortsetter ca. 1 km til du kommer til vårt hagesenter.

Kontakt Hageland Stange

Adresse: Fokholgutua 286, 2335 Stange

Telefon: 90 09 42 00

E-post: stange@hageland.no

Åpningstider:

Mandag10:00 - 17:00
Tirsdag10:00 - 17:00
Onsdag10:00 - 17:00
Torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 17:00
Lørdag10:00 - 16:00
SøndagStengt

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.