Hageland Steinkjer

Velkommen til Hageland Steinkjer

Hageland Steinkjer befinner seg, som navnet tilsier i Steinkjer i Trøndelag, innerst i Trondheimsfjorden. På dette flotte og superkoselige hagesenteret finner du et vell av spennende og vakre blomster og planter. Vi har alt du behøver for å lage din drømmehage akkurat slik du ønsker deg.

I tillegg til fargerike blomster og frodige, grønne planter til både hus og hage, tilbyr vi et bredt sortiment av hageutstyr og tilbehør. Hos Hageland Steinkjer får du pottejord og jord til blomsterkassene, til rosebedet og til kjøkkenhagen. Det kan være lurt å ta med en sekk plengjødsel når du først er innom, eller kanskje noe ekstra bark til påfyll i bedet.

For deg som er på jakt etter nye hagemøbler, anbefaler vi en tur innom Hageland Steinkjer for en prøvesitt. Vi har et godt utvalg av utemøbler til både hage og terrasse.

Kundene våre setter ekstra stor pris på vår hjelpsomme og hyggelige betjening. Våre kunnskapsrike og erfarne gartnere setter service i fokus og hjelper deg med spørsmål du måtte ha om hage og plantestell. Dessuten har vi ofte gode tilbud og pen og ordentlig utstilling av planter og produkter. “Spesielt godt utvalg på uteplanter , ingen slår dem da!”. Det er ikke bare de vanlige sommerblomstene, frukttrærne og bærbuskene du finner hos oss. Vi kjøper også inn planter som ikke er så vanlige på våre breddegrader, for de som liker å prøve ut noe nytt. Vi har også tilbehør til pallekarm, utstyr til 'dam i hagen' , bokashi, stort utvalg i utekrukker, hagefigurer og mye annet 'stæsj' til innomhus og utomhus bruk. Mottoet vårt er “din lokale gartner!”

Kontakt Hageland Steinkjer

Adresse: Forbregdvegen 1, 7715 Steinkjer

Telefon: 94 97 99 27

E-post: steinkjer@hageland.no

Åpningstider:

Mandag09:00 - 19:00
Tirsdag09:00 - 19:00
Onsdag09:00 - 19:00
Torsdag09:00 - 19:00
Lørdag09:00 - 16:00
Søndag12:00 - 16:00
Fredag09:00-19:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.