Hageland Tilseth

Velkomen til Hageland Tilseth

Furene, mellom Volda og Ørsta, ligg Hageland Tilseth. Vi er eit komplett hagesenter med alt du treng av planter og tilbehør til hage og heim, og har hovudfokus på fag, god kvalitet og kundeservice. Plantene du kjøper hjå oss har fått det beste utgangspunktet til å vekse seg store og frodige i din hage, og fagfolka våre står alltid klar for å hjelpe deg med det du måtte lure på av plante- og hagestell.

På tide å fornye hagemøblementet? Hjå oss finn du eit godt utval hagemøblar til både stor og liten uteplass.

Hageland Tilseth forsyner deg med alt du treng av planter, blomster, frukttre, prydbusker og -tre, stauder, løk og frø, hage- og pottejord, gjødsel, kalk og hageredskap. Kleiar det i gartnarfingrane om våren, men er du kanskje litt seint ute med såing av frø? Kjøp stiklingar hjå oss, då vel! Vi har ulike sortar geranium, fuksia, surfina og verbena og dessuten mange typer grønsaksstiklingar. For deg med eigen kjøkkenhage har vi sjølvsagt settepoteter og alt du treng av frø og planter for ein bugnande grønsakshaust.

Inneplanter i forskjellige størrelser og variantar, både blomsterplanter, grøne planter og kaktus, finn du hjå oss. Vi anbefaler deg å kome innom gjennom alle årstidene for å få med deg spennande sesong-nyheiter og fine utstillingar av både blomster, dekorasjonar og interiør. Om hausten har vi eit breidt utval vakker lyng, og når det nærmer seg jul snur vi om på alt og gjer butikken om til ein rein julebutikk. Då kan vi freiste med flotte utstillingar, stort utval kunstige juletre, pynt og planter som bidreg til ei hyggelig og lun vinterstemning.

Velkomen til ein hyggeleg handel og hageprat hjå Hageland Tilseth “– der kunnskap gror”.

Kontakt Hageland Tilseth

Adresse: Furene 22, 6105 Volda

Telefon: 70 07 72 27

E-post: tilseth@hageland.no

Åpningstider:

Mandag09:00 - 19:00
Tirsdag09:00 - 19:00
Onsdag09:00 - 19:00
Torsdag09:00 - 19:00
Fredag09:00 - 19:00
Lørdag09:00 - 18:00
Søndag12:00 - 18:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.