Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Grønne inneplanter for lignende varer

Treklatrer ‘White Measure’

Philodendron hybrid' White Measure'

Treklatrer ‘White Measure’ er ekstremt populær med sine vakre og feminine bladverk. Nye blader er grønne, men etterhvert som planten vokser, blir mønsteret med hvite striper på de mørkegrønne bladene mer og mer dominerende. Planten vannes når det øverste 2-3 cm øverste laget av jorden er tørt. Planten kan gjerne stå lyst, men også i halvskygge. Dusjes regelmessig med lunkent vann for optimal trivsel!

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Solfohold for planten Solfohold for planten
Piktogrammer for beskrivelse av planten Piktogrammer for beskrivelse av planten

Treklatrer ‘White Measure’ har grønne blader med tydelige hvite bladtegninger. Den er svært populær og liker en lys eller halvskygget vokseplass. Vannes regelmessig, og gjødsles ca hver annen uke i vekstsesongen fra mars til september.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR1723552 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.