Hopp til hovedinnhold

Hageland Hortensiajord er sammensatt av omdannet torv og barkkompost, tilsatt kunstgjødsel og har relativt lav pH. Det gjør Hortensiajord til et fullverdig produkt til planter som trives best i jord med lavere pH, altså de vi kaller for surjordsplanter som hagehortensia, rhododendron, hageblåbær, pieris. Ved planting av surjordsplanter, grav et godt hull i bakken, sett planten ned i plantehullet og fyll godt rundt potteklumpen med Hortensiajord. Da etablerer røttene seg raskere og planten trives best!

Salgsperiode: januar - desember

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vennligst velg butikk først.

Hageland Hortensiajord er sammensatt av omdannet torv og barkkompost, er godt gjødslet og har relativt lav pH. Det gjør Hortensiajord til et fullverdig produkt til planter som trives best i jord med lavere pH. Eksempler på planter som vil trives i Hortenisajord er hagehortensia, rhododendron og hageblåbær.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR1322325 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.