Hopp til hovedinnhold

Julebelysning

Julebelysning skaper lun stemning inne og ute i tiden før jul. I tillegg til et stort utvalg av lyslenker og julelys, har vi dekorasjoner formet som hjerter og stjerner, dørkranser med LED-pærer som går på batteri og små kunstige juletrær som passer perfekt på trappen. Innendørs kan du lage kreative stilleben, henge en adventsstjerne i vinduet og la juletreet skinne litt ekstra.

Les mer om julebelysning

 • Merkelapp
  9
  Kategori
  110
  Stil
  13
  12
  15
  22
  20
  20
 • Merkelapp
  9
  Kategori
  110
  Stil
  13
  12
  15
  22
  20
  20

Julebelysning som skaper stemning

Julebelysning inne og julebelysning ute gjør underverker i mørketiden. Vi har gode tips til hvordan du kan skape den lune hyggefølelsen hjemme.

Gi gjestene den beste opplevelsen allerede før de kommer inn døren. La lyset slippe til i inngangspartiet eller vindu, på trappen eller i hagen. I tillegg til et stort utvalg av lyslenker og julelys, har vi dekorasjoner formet som hjerter og stjerner, dørkranser med LED-pærer som går på batteri og små kunstige juletrær som passer perfekt på trappen. Innendørs kan du lage kreative stilleben på bordet, henge en adventsstjerne i vinduet og la juletreet få skinne litt ekstra.

Velg mellom klare lys, flerfargede varianter eller mer tradisjonelle toner. Vi har belysningen for deg som liker det stilrent og minimalistisk, eller tradisjonelt og herskapelig.

Julebelysning – fra kaldt til varmt lys

Julebelysning har mye å si for stemningen både ute og inne. Varianter av kaldt lys kan for eksempel gi en naturlig og jordnær atmosfære.

Varmere toner blir ofte forbundet med følelsen av hygge og komfort. Kelvin-skalaen gjør det enklere å finne riktig fargetone. Her kan du se hvordan lysets fargetemperatur går fra iskald til glovarm. Hvilken atmosfære vil du skape? 

Ønsk gjestene velkommen

Velkommen inn fra vinterkulden! Ved å dekorere hagen og inngangspartiet med utebelysning, gir du gjestene den gode julefølelsen allerede før de går inn døren. Ikke minst er det hyggelig å komme hjem til et trivelig, opplyst uteområde.

Husk at julebelysning kan utstråle forskjellige stemninger. Hvilken følelse vil du skape utenfor huset ditt? Varmt hvitt gir et gulaktig lys, som signaliserer noe lunt og komfortabelt.

Kaldt hvitt er klarere og blankere. Det gir et mer jordnært og naturlig inntrykk. Synes du julen fortjener å stråle litt ekstra? Gå for en flerfarget variant til glede for store og små. 

Hos Hageland finner du alt du trenger av julebelysning utendørs og innendørs. Mulighetene er nærmest uendelige når det kommer til julebelysning. Våre lyslenker er en bestselger som kommer i flere nyanser og fasonger. De er enkle å montere og kan kobles sammen etter behov. Startsettet er 10 meter langt og har 100 lys.

Tips til en brannsikker jul

Vi i Hageland ønsker at du og familien din skal være så trygg som mulig, og kommer derfor med tre gode tips for en brannsikker jul: 

1) Vær på vakt – ikke la verken levende lys eller belysning stå på når du ikke er hjemme. LED-belysning med tidsstyring gjør at du kan være tryggere, samtidig som du sparer strøm.

2) Sjekk at julebelysningen ikke har sprukne ledninger eller andre svekkelser. Unngå at ledningene blir klemt i dører eller karmer. I tillegg bør du sørge for at ledningen ikke utgjør en snublefare for verken små eller store. 

3) Dekorere utendørs? Bruk skjøteledninger som er laget for utendørsbruk. For å være trygg på at anlegget tåler bruken bør du ringe en elektriker. Husk at utekontakter skal være montert av en elektroinstallatør.

Les flere artikler om julen og la deg inspirere.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.