Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

Julebelysning

Tenn lys i mørketiden! Hos ditt nærmeste Juleland finner du alt du kan tenke deg av julebelysning – lyslykter, juletrelys, lysdekorasjoner og lyslenker i forskjellige farger og fasonger.

Når det er mørkt og kaldt ute, er det desto hyggeligere å fylle hagen og inngangspartiet med stemningsfull julebelysning. Lysslynger i busker og trær er en klassiker. Vil du være hakket mer kreativ, kan du investere i lysdekorasjoner formet som snøkrystaller, hjerter eller stjerner.

Se hvordan du skaper den lune hyggefølelsen inne og ute. 

 • Merkelapp
  12
  Kategori
  113
  Stil
  13
  12
  15
  3
  1
  19
  1
  19
  4
 • Merkelapp
  12
  Kategori
  113
  Stil
  13
  12
  15
  3
  1
  19
  1
  19
  4

Slik skaper du stemning med julebelysning

Hos ditt nærmeste Juleland finner du alt du kan tenke deg av julebelysning; lyslykter, juletrelys, lysdekorasjoner og lyslenker i forskjellige farger og fasonger. La fantasien få fritt spillerom – eller gå for en minimalistisk stil.

Julebelysning utendørs

Når det er mørkt og kaldt ute, er det desto hyggeligere å fylle hagen og inngangspartiet med stemningsfull julebelysning. Tenk gjerne på at du skal kunne nyte lysene innenfra også uten at de blender. 

Lysslynger i busker og trær er en klassiker. Blant bestselgerne er lysslyngene fra Luca, som kan brukes både inne og ute. De er enkle å montere og kan kobles sammen ved behov.

6 kjappe om produktene fra Luca: 

– Velg startkabel eller startsett
– Legg til ekstra forlengerdel
– Stort utvalg spennende forlengerdeler
– 5 års garanti
– Enkelt å installere
– Solid og robust gummikabel

Vil du være hakket mer kreativ, kan du investere i lysdekorasjoner formet som snøkrystaller, hjerter eller stjerner. Vi har også et utvalg lyslykter med LED-kubbelys som er fine å ha stående på trappen.

Les også: Tenn lys i vintermørket

Julebelysning innendørs

Merk at mange av våre produkter kan brukes både ute og inne. Til innendørs bruk har vi blant annet toppstjerner til kunstige juletrær med LED-belysning, telys og kubbelys som går på batteri og vakre lyslykter med forskjellige julemotiver. Lag kreative stilleben, heng en adventsstjerne i vinduet og la juletreet skinne litt ekstra.

Fra kaldt til varmt lys

Visste du at fargetemperaturen på lysene har mye å si for stemningen? Kaldt lys kan for eksempel gi en naturlig og jordnær atmosfære. Varmere toner blir ofte forbundet med følelsen av hygge og atmosfære.

LED-lys

Vi har et stort utvalg av julebelysning med LED-lys. LED er en forkortelse for Light Emitting Diode, og er kort fortalt en diode som omsetter elektrisk energi til lys. Ved å bruke LED-pærer og tidsstyring sparer du både miljøet og lommeboken.

3 tips til en brannsikker jul

1) Vær på vakt – ikke la verken levende lys eller belysning stå på når du ikke er hjemme. LED-belysning med tidsstyring gjør at du kan være tryggere samtidig som du sparer strøm.

2) Sjekk at belysningen ikke har sprukne ledninger eller andre feil. Unngå at ledningene blir klemt i dører eller karmer. I tillegg bør du sørge for at ledningen ikke er i veien for verken små eller store. 

3) Dekorere utendørs? Bruk skjøteledninger som er laget for utendørsbruk. For å være trygg på at anlegget tåler bruken bør du ringe en elektriker. Husk at utekontakter skal være montert av en elektroinstallatør.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.