Hopp til hovedinnhold

Juleby

Bygg en fortryllende juleby! Konseptet består av nostalgiske julefigurer- og modeller som du kan ta fram igjen år etter år. Bygg din egen juleby med tog, akebakke, skøytebane, julemarked, snømenn, nisser og mye mer. Vi har et enormt utvalg av modeller som kan kobles sammen med lyd, lys og bevegelse. Vi har også alt du trenger av tilbehør til din juleby.

Slik bygger du din egen juleby

Bygg en fortryllende juleby

Juleby er et nostalgisk konsept som passer for hele familien. Bygg din egen juledekorasjon med akebakker, nisser, skøytebane, snømenn og mye mer. Du kan samle nye modeller hvert år. 

Hos oss finner du et enormt utvalg av modeller som kan kobles sammen med lyd, lys og bevegelse. Vi har også alt du trenger av tilbehør til julebyen, som kunstig snø, snøspray, snøteppe, adaptere og batterierstatter. Den kunstig snøen kan du for eksempel drysse forsiktig over de grønne trærne i julebyen. Det lager ekstra vintervakker stemning.

En levende juleby

Skap en hel julelandsby som lyser og lager lyd i vintermørket. Bare fantasien setter grenser når du skal bygge din personlige juleby. La nisser, snømenn, reinsdyr, barn og familier flytte til julebyen. Skap liv og stemning med julemarked, karuseller, tog og akebakker.

Fyll på med juletrær med snødryss, dekorative broer, julebiler og skinnende gatelykter. Mange av våre hagesentre bygger fantastiske julebyer. Kom gjerne innom for å hente inspirasjon til din egen juleby.

Les flere artikler om julen og la deg inspirere. 

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.