Hopp til hovedinnhold

Juleby

Bygg en fortryllende juleby! Konseptet består av nostalgiske julefigurer- og modeller som du kan ta fram igjen år etter år. Bygg din egen juleby med tog, akebakke, skøytebane, julemarked, snømenn, nisser og mye mer. Vi har et enormt utvalg av modeller som kan kobles sammen med lyd, lys og bevegelse. Vi har også alt du trenger av tilbehør til din juleby.

Slik bygger du din egen juleby

 • Merkelapp
  6
  Kategori
  88
  Stil
  13
  33
 • Merkelapp
  6
  Kategori
  88
  Stil
  13
  33

Bygg en fortryllende juleby

Juleby er et nostalgisk konsept som passer for hele familien. Bygg din egen juledekorasjon med akebakker, nisser, skøytebane, snømenn og mye mer. Du kan samle nye modeller hvert år. 

Hos oss finner du et enormt utvalg av modeller som kan kobles sammen med lyd, lys og bevegelse. Vi har også alt du trenger av tilbehør til julebyen, som kunstig snø, snøspray, snøteppe, adaptere og batterierstatter. Den kunstig snøen kan du for eksempel drysse forsiktig over de grønne trærne i julebyen. Det lager ekstra vintervakker stemning.

En levende juleby

Skap en hel julelandsby som lyser og lager lyd i vintermørket. Bare fantasien setter grenser når du skal bygge din personlige juleby. La nisser, snømenn, reinsdyr, barn og familier flytte til julebyen. Skap liv og stemning med julemarked, karuseller, tog og akebakker.

Fyll på med juletrær med snødryss, dekorative broer, julebiler og skinnende gatelykter. Mange av våre hagesentre bygger fantastiske julebyer. Kom gjerne innom for å hente inspirasjon til din egen juleby.

Les flere artikler om julen og la deg inspirere. 

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.