Hopp til hovedinnhold

Juleby

Juleby er et populært konsept for barn i alle aldre. I serien finner du nostalgiske figurer som du kan sette sammen som du selv vil. Bygg din egen juleby med tog, akebakke, skøytebane, julemarked, snømenn, nisser og mye mer.

Vi har et stort utvalg av modeller som kan kobles sammen med lyd, lys og bevegelse. La fantasien få fritt spillerom!

Bygg en fortryllende juleby

Juleby er en populær juleserie som passer for hele familien. Den består av nostalgiske figurer som du kan sette sammen som du selv vil. Bygg din egen juleby med akebakker, nisser, skøytebane, snømenn og mye mer. Du kan samle nye modeller hvert år. Kanskje blir det en ny tradisjon?

Hos ditt nærmeste Juleland finner du et stort utvalg av figurer som kan kobles sammen med lyd, lys og bevegelse. Vi har også alt du trenger av tilbehør til julebyen din, som kunstig snø, snøspray, snøteppe, adaptere og batterierstatter.

En levende juleby

Skap en hel julelandsby som lyser og lager lyd i vintermørket. Bare fantasien setter grenser! Fyll julebyen med nisser, snømenn og reinsdyr. Lag liv og røre med julemarked, karuseller, tog og akebakker.

Fyll på med juletrær med snødryss, dekorative broer, biler og skinnende gatelykter. Visste du at mange av våre hagesentre bygger fantastiske julebyer? Ta gjerne turen innom for å hente inspirasjon. 

Les også: Bygg din egen pepperkakeby 

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.