Hopp til hovedinnhold

Julepynt

Hos Hageland finner du julepynt i forskjellige stiler. Her er noe for deg som liker det tradisjonelt, klassisk eller moderne. Skap den rette stemningen med juletrepynt, nisser, nøtteknekkere og mye mer! La deg inspirere av vårt store utvalg av julepynt utendørs og innendørs.

Les mer om julepynt

Julepynt som gir godfølelsen

Hos Hageland finner du et stort utvalg av julepynt i forskjellig design. Til glede for både barn og voksne. Her er det noe for deg som vil omfavne julens nostalgi, og for deg som vil eksperimentere med tradisjonelle uttrykk. 

Sortimentet består av blant annet julestjerner og snøfnugg, lysestaker og lykter, søte julefigurer og nøtteknekkere. Alt du trenger for å skape den gode julefølelsen hjemme.

Hvilken stil går du for i år – leken, ekstravagant eller nostalgisk?

LES OGSÅ: En klassisk og stilren jul

Julepynt 2020: tre stiler

Art deco

Hos Hageland finner du julepynt med det lille ekstra. Lek deg med sterke farger, rause tekstiler og innslag av gull. Stilen passer den vågale, men kan fint tones ned og kombineres med nordisk minimalisme. Velkommen til ditt nærmeste hagesenter – hvor julen er både naturlig og ekstravagant.


Pudder

Ved å velge pynt i pastellfarger skaper du et overraskende uttrykk. Dekorelementer som fjær og velour myker opp uttrykket. Vil du gjøre litt ekstra stas på julebordet? Sett trollhassel, strå, eukalyptus og bjørkekvister i høye vaser.


Hygge

Lag en ekte og naturlig jul. Med tradisjonell julepynt, lune farger og funklende lys tar du vare på nostalgien. Søte nisser og snømenn understreker det lune uttrykket.

Ikke glem å ta med naturen hjem! Dekorer med greiner, mose, kastanjer og kongler. 

Den magiske nøtteknekkeren

En nøtteknekker er en tradisjonell juledekorasjon. Du har kanskje sett ballettforestillingen med samme navn? I et juleselskap får lille Clara en nøtteknekker formet som en soldat.

Om natten skjer det magiske: nøtteknekkeren blir levende og må duellere mot den fryktede musekongen. Den klassiske nøtteknekkeren forener tradisjon og trend på en fin måte.  Sett frem en nøtteknekker eller to på festbordet eller la noen små figurer pryde juletreet.

Julepynt som sier «velkommen inn»

Gi gjestene den gode julefølelsen allerede før de går inn døren. Hva er vel hyggeligere enn å ønskes velkommen av et par rampete nisser? La nissefigurene få selskap av kranser – gjerne dekorert med kongler eller rød statice.

Lune lykter og stemningsfull belysning gjør seg godt i vinternatten. Og du? Små, vintergrønne busker er perfekte dekorasjoner å ha på trappen.

LES OGSÅ: De vakreste juleblomstene

Nostalgiske dekorasjoner

Våre populære julebyer er et nostalgisk konsept som passer for både liten og stor. Bygg en fortryllende juleby med tog, akebakke, skøytebane, nisser, snømenn og mye mer. Du kan samle nye modeller hvert år og finne dem frem igjen når adventstiden står for dør.

Lyd, lys og bevegelse gjør dette til en levende dekorasjon som vil spre glede gjennom hele desember. Se vårt store utvalg av julepynt på nett og ta turen innom et av våre Hagesentre for å bli inspirert. 

5 tips til julepyntingen

Rydd plass til julen: fjern litt av interiøret du har stående til vanlig. 

Ta med naturen hjem: pynt med greiner, mose, kastanjer og kongler.

Tenn lys: levende lys gir en unik stemning i mørketiden. 

Lag stilleben: samle pynten i små grupper.

Pynt med juleblomster: vakre juleblomster setter farge på julefeiringen.

La deg inspirere og få med deg tips fra våre juleartikler her! 

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.