Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

Kranser & Girlander

Skap herlig julestemning med julekrans og girlander. En grønn og fyldig julekrans hører julen til. Heng den på inngangsdøren og ønsk gjestene varmt velkommen.

Å feste girlander rundt rekkverket eller inngangspartiet skaper en lun effekt. Våre varianter har LED-lys med timer, slik at du sparer batteritid. Vi har også utgaver som går på strøm.

Slik pynter du inngangspartiet

 • Farge
  8
  Merkelapp
  1
  6
  Kategori
  2
  Produkttype
  7
  1
  Produktserie
  1
 • Farge
  8
  Merkelapp
  1
  6
  Kategori
  2
  Produkttype
  7
  1
  Produktserie
  1

Stemning med julekrans og girlander

Skap stemning med julekrans og girlander. Hos ditt nærmeste Hageland kan du velge mellom tre serier. Myrkdalen består av produkter som kan brukes både ute og inne. De har Micro LED-lys med timer.

Det samme gjelder Røldal. I Dovre-serien finner du to ulike julekranser og girlandere med belysning. Her får du også en pakkeløsning med alt du trenger for å pynte inngangspartiet til jul.

Bli inspirert: Slik pynter du inngangspartiet til jul 

Pynt med julekrans

En grønn og fyldig julekrans kan du henge på inngangsdøren, garasjeporten, kjellerdøren, husveggen eller kanskje drivhuset? Det kan også være fint å la kransen hvile mot husveggen eller trappeavsatsen.

Hos ditt nærmeste Hageland finner du kunstige julekranser med belysning i forskjellige størrelser. Kransene holder seg like fine hele vinteren og du kan ta dem fram igjen år etter år. Å tilføre noen grønne elementer til inngangspartiet er etterlengtet, spesielt når høstblomstene har takket for seg. 

Slik gjør du

En julekrans fra Hageland kan fint brukes både ute og inne. Utendørs synes vi den er ekstra fin i kombinasjon med funklende girlandere og små, kunstige juletrær med belysning. Jo mer lys, jo bedre i disse mørketider – er du ikke enig? Innendørs kan du bruke kransen som midtpunkt på festbordet eller henge den over peisen.

Alle julekransene våre er naturtro og grønne. De er fine i seg selv, men du kan også pynte dem opp med fargede bånd eller juletrepynt. Det holer å henge en dekorasjon eller to på et par av greiene – og vipps – så har du et litt mer personlig uttrykk.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.