Hopp til hovedinnhold

Kubbelys LED

LED kubbelys passer godt både inne og utendørs. Hos Hageland finner du et stort utvalg av kubbelys, kronelys, og kulelys i LED med «naturlig» flamme.

Vakre lys til julebordet

 • Farge
  1
  5
  Produkttype
  4
  Stil
  2
  3
 • Farge
  1
  5
  Produkttype
  4
  Stil
  2
  3

Lys opp julen med LED kubbelys

Med LED kubbelys slipper du sot og røyk eller å bekymre deg for brannfare. Hos ditt nærmeste Hageland finner du LED kubbelys med og uten glass, kronelys, kulelys og telys. Lysene kommer i forskjellige farger og størrelser, har vokset overflate og naturtro flamme. Det gjør at det ser veldig ekte ut! På noen av lysene kan du slå på en integrert tidsbryter, slik at lyset skrus av automatisk etter seks eller åtte timer. Med våre LED kubbelys utendørs, kan du skape stemning på trammen eller gravstedet i julen. 

Bli inspirert: Tenn lys i vintermørket

Pynt med LED-lys i forskjellige stiler

Tradisjonell jul

Dette er stilen for deg som omfavner hygge og tradisjoner. Du får ikke julestemning uten innslag av røde LED kubbelys inne og utendørs – gjerne i kombinasjon med gull og glitter. Hjemmet fyller du med nostalgiske engler og nisser, søte pepperkakefigurer og juletrær med snødryss. 

Jul i skogen

Dette er stilen for deg som lengter etter den gode, lune julefølelsen. Fargepaletten går i varme, rustikke nyanser og dempede jordtoner. Du pynter med inspirasjon fra naturen; figurer av skogens dyr i tre, ull og papir i kombinasjon med fargede julekuler og LED kubbelys i hvitt, grått og sort.

Romantisk jul

Dette er stilen for deg som liker det lille ekstra. Du pynter med LED kubbelys i hvite og rustikke nyanser i kombinasjon med gull og glitter. Det gir en romantisk og høytidelig stemning som du understreker med elegante engler, fjær og papirpynt.

Les også: Slik pynter du juletreet

Ønsk velkommen med LED kubbelys utendørs

Velkommen inn fra vinterkulden! Ved å dekorere hagen og inngangspartiet med funklende LED kubbelys, gir du gjestene den gode julefølelsen allerede før de går inn døren. Ikke minst er det hyggelig å komme hjem til et trivelig, opplyst uteområde.

Ta en titt på våre rustikke lykter som passer godt på trappa. 

Husk at julebelysning kan utstråle forskjellige stemninger. Hvilken følelse vil du skape utenfor huset ditt? Varmt hvitt gir et gulaktig lys, som signaliserer noe lunt og komfortabelt. Kaldt hvitt er klarere og blankere. Det gir et mer jordnært og naturlig inntrykk. 

Les også: Alt du trenger til julepyntingen

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.