Hopp til hovedinnhold

Nisser

Nisser er pyntegjenstandene for deg som vil skape et ekte og lunt julehjem. Hos ditt nærmeste Hageland finner du et stort utvalg av julenisser i alle størrelser og fasonger. Finn dine favoritter!

Møt årets julenisser

 • Farge
  2
  Varemerke
  16
  Kategori
  18
 • Farge
  2
  Varemerke
  16
  Kategori
  18

Nisser – slik pynter du med julenisser

Nisser er perfekte pyntegjenstander for deg som vil skape et ekte og lunt julehjem. Hos ditt nærmeste Hageland finner du et stort utvalg av julenisser i alle størrelser og fasonger.

Her er hele gjengen samlet. Nissemor, nissefar og nusselige nisseunger. Du får dem både som juletrepynt og dekorfigurer. Vi selger også Rampenissen – en morsom overraskelse for de minste.

Les også: Slik pynter du med julenisser

Nisser til jul 

Årets nisser er kledd i ullgensere, fløyelskjoler og rød toppluer. Noen har selvsagt fått på seg den tradisjonelle røde drakten – med ski på beina og gavesekken under armen.

Foretrekker du å stelle til en tradisjonell jul? Velg en koselig variant med rød nisselue og et bredt smil. Synes du julen er til for å leke litt, kan du heller gå for en rampete rakker kledd i ull og med håret til alle kanter. 

Les også: Alt du trenger til julepyntingen

Nisser i alle farger og fasonger

Rampete: De perfekte julenissene for deg som liker å leke deg litt med pynten. Høye toppluer og fregnete fjes skaper en lun og koselig atmosfære.

Søte: Disse luringene trives overalt og er som skapt for å spre godt humør i heimen. Vi snakker lua på snei, røde kinn og striesekken i hånda.

Historien om julenissen

Visste du at nissen først dukket opp i Norge for mange hundre år siden? Den eventyrlige figuren ble beskrevet som en lunefull luring. Han hadde hvitt langt skjegg og var kledd i topplue og tresko.

Nissen bodde på låven, i fjøset eller i stallen. Med tiden ble han en julefigur. Fjøsnissen hadde med gaver til barna i bytte mot en god porsjon grøt på trammen.

Etter hvert slo han på stortromma og hadde med seg en hel sekk med gaver.

Med andre ord er det ingen tvil om at nissen bringer både tradisjon og hygge inn i stua. Hvilke varianter får bli med deg hjem i år?

Pynt med julenisser 

Her er noen tips til hvordan du kan pynte med nisser – enten du du foretrekker en naturlig eller tradisjonelle stil.

Skap en fin dynamikk ved å kombinere pyntegjenstander i ulik høyde på festbordet. Tre, kongler og kvister kan også gjøre susen for å hedre den tradisjonelle, norske julefeiringen.

Vil du gå for en den ulitmate julestilen i år? Velg julenisser med røde kinn og sjarmerende toppluer. Kombiner dem gjerne med julekuler, lysestaker i gull og engler i glass.

Nisser med detaljer i sølv, hvitt og grått gjør seg godt blant den mer klassiske julepynten. Levende lys og glitrende julekuler er heller ikke å forakte.

Les også: 3 ideer til pynting av juletreet

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.