Hopp til hovedinnhold

Julepynt

Hageland er forvandlet til Juleland. Her finner du alt du trenger av julepynt.

Vi gleder oss til å skape den gode julefølelsen hjemme. Hos ditt nærmeste Juleland finner du et stort utvalg av julepynt i forskjellige stiler. Her er noe for deg som vil omfavne julens nostalgi, og for deg som vil eksperimentere med tradisjonelle uttrykk.

Et fortryllende tre

Hageland har et bugnende utvalg av juletrepynt i forskjellige stiler. Årets kolleksjon er nostalgisk med en leken vri. Velg blant julekuler i velour og fløyel. Blanke eller matte varianter med og uten glitter. Trestjerner, pepperkakefigurer, snømenn, nisser og snøfnugg. Fargerike fugler og store papirstjerner.

Velkommen til nissefest!

Hos ditt nærmeste Juleland finner du nisser i alle størrelser og fasonger. Her er hele gjengen samlet. Nissemor, nissefar og nusselige nisseunger. Amerikanske nisser, skandinaviske nisser og skogsnisser. Årets nisser er kledd i ullgensere og toppluer i forskjellige farger. Noen har selvsagt fått på seg den tradisjonelle røde drakten med ski på beina og gavesekken under armen.

Nostalgiske nøtteknekkere

Våre populære nøtteknekkere er endelig tilbake! De elegante figurene finnes i flere farger og størrelser. Alle kledd i flotte uniformer med gulldetaljer og staselige hatter. Nøtteknekkeren forener tradisjon og trend – uansett hvilken stil du har valgt i ditt julehjem.

En stjerne skinner…

Adventstjerner i papir fra svenske Watt&Veke tenner julestemningen hos de fleste. Vi har også varianter i metall med og uten lyslenker. La en enslig stjerne pryde vinduet, eller kombiner flere farger og fasonger. Hvilken blir din favoritt?

Klassisk og stilren jul

Det svenske merket DBKD – design by Karin Dahlin lager stilrene pyntegjenstander som kan tas fram igjen år etter år. Produktene kjennetegnes av naturnære farger og jordnært design. Hos Hageland finner du vaser, papirpynt og julefigurer fra det populære merket. En bonus er at mange av dekorasjonene fint kan stå framme hele vinteren gjennom.

* gjelder ikke fast lavpris og produktserien dbkd.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.