Hopp til hovedinnhold

Vaser

Vaser pynter opp på både festbord og hverdagsbord. La sesongens blomster pryde hjemmet ditt med våre dekorative blomstervaser. Du kan for eksempel pynte med tulipaner, buketter eller håndplukkede blomsterbuketter fra egen hage. Vi har blant annet klare glassvaser med og uten riller, og lekre fargede vaser i resirkulert glass.

  • Kategori
    20
  • Kategori
    20

Vaser som pynter opp

La sesongens blomster pryde hjemmet ditt med våre dekorative blomstervaser. Vi har store og små vaser til både langstilkede og enkle blomster i en rekke ulike farger og fasonger.

Klassiske og moderne vaser pynter opp på både festbord og hverdagsbord. Du kan for eksempel dekorere med tulipaner, buketter eller håndplukkede blomsterbuketter fra egen hage.

Hos ditt nærmeste hagesenter finner du blant annet klare dekorvaser med og uten riller, og lekre fargede vaser i resirkulert glass. Sortimentet består av elegante og stilrene glassvaser med det lille ekstra.

Våre vaser i gult og grønt glass er perfekte til små buketter du plukker med deg fra hagen. De gjør seg også godt med en enkel fjær, eller noen dekorative strå.

LES OGSÅ: Blomstene som skaper feststemning

Slik dekorerer du med vaser

Friske og velduftende blomster i vaser gjør noe med stemningen i et rom. Her er noen tips til hvordan du kan pynte opp hjemme:

Fyll enkle vaser eller glassflasker med blomster. Plasser dem tilfeldig rundt på stuebordet, kommoden, skrivepulten eller nattbordet. Varier gjerne størrelsen på vasene/flaskene og lengden på stilkene, slik at dekorasjonene blir løse og ledige. Denne varianten er like lekker når du skal pynte til fest!

Bytt ut den tradisjonelle vasen med en mugge, tekanne eller noe annet du har for hånden. Det gir et overraskende lekent uttrykk! Du kan gjøre mange lekre bruktkupp på for eksempel Fretex. En kanne med et stramt uttrykk står i fin kontrast til myke og romantiske blomster, som brudeslør og roser.

Lag en lagvis vasedekorasjon med snittblomstene du liker best. Start med litt eucalyptus eller annet grønt som når til like over vasekanten. Lag deretter en krans av brudeslør som liksom hviler på det grønne. Fyll til slutt på med noen runde blomster med enda litt høyere stilk. Roser eller nelliker gjør seg godt her.

Sett vaser, flasker eller glass med blomster på dekorative fat. Lek deg med fargekombinasjonene, og tilpass uttrykket etter hvilken interiørstil du foretrekker.

LES OGSÅ: Tulipaner vekker vårfølelsen

Les mer om snittblomster og la deg inspirere av hva som kan settes i vasen.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.