Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

Hageland = Juleland

Hos oss finner du alt du trenger for å skape den gode julefølelsen hjemme. Vi har Norges største utvalg av kunstige juletrær. Grønn glede gjort enkelt, men elegant.

Du finner også juletrepynt og julepynt i forskjellige stiler. Stemningsfull julebelysning. Vakre juleblomster. Spør oss gjerne om råd på handleturen. Vi gleder oss til å se deg i vårt fortryllende Juleland!

Klikk og hent

Det er enkelt og trygt å handle hos Hageland. Nå kan du reservere varer via nettsiden vår. Vi sørger for at de står pakket og klare når du henter dem i butikk. Les mer.

Velkommen til ditt hagesenter

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 100 hagesentre. Hos oss finner du alt du trenger for å dyrke grønn glede – både utendørs og innendørs. Bli inspirert av utvalget på nettsiden før du besøker ditt nærmeste hagesenter.

Nøkkelen til suksess i hagen ligger i god og riktig jord. Hos oss finner du spesialjord og gjødsel som passer perfekt til de ulike plantegruppene. Vi har også et stort utvalg av blomsterløk, skjønne snittblomster og grønne inneplanter.

dbkd-banner-1200×1200

En klassisk og

stilren jul
hagebyen-banner-1200×1200

Naturlig jul

i Hagebyen
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.