Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

ikon for kategori Sommerblomster

Sommerblomster

ikon for kategori Hagemøbler

Hagemøbler

ikon for kategori Dyrk selv

Dyrk selv

ikon for kategori Drivhus

Drivhus

Ta vare på plantene dine i overgang mellom vinter og vår!

Nå står planterøttene i is mange steder i landet vårt. Når sola skinner og vinden blåser så tørkes bar og blader fort ut, så det er svært viktig å dekke planter som står utsatt til.

Vintergrønne planter som tuja, barlind, laurbærhegg og rhododendron bør dekkes til om det er tele og frost i bakken. Strie er fint å bruke, alternativt kan man dusje med vann regelmessig.

Lev vel, dyrk selv

Kribler det i fingrene etter å så frø med urter, grønnsaker og blomster? Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage!

Alt du trenger for å lykkes med selvdyrking finner du hos ditt nærmeste Hageland. Ta en titt på vårt store utvalg av frø, blomsterløk, stiklinger, plantekasser og pallekarmer, minidrivhus og såutstyr.

Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, et drivhus eller rett i jorda. Det skal være enkelt og gøy å dyrke selv – uansett hvor stor eller liten plass du har.

Et drivhus er hobbygartnerens drøm og kan brukes hele året! I vintermånedene er det et perfekt arbeidsrom for å så frø og plante om vekster.

Klikk og hent

Det er trygt og enkelt å handle hos Hageland. Nå kan du reservere varer via nettsiden vår, så sørger vi for at de står pakket og klare hos ditt nærmeste hagesenter. Les mer.

Velkommen til ditt hagesenter

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 100 hagesentre. Hos oss finner du alt du trenger for å dyrke grønn glede – både utendørs og innendørs. Bli inspirert av utvalget på nettsiden før du besøker ditt nærmeste hagesenter.

Nøkkelen til suksess i hagen ligger i god og riktig jord. Hos oss finner du spesialjord og gjødsel som passer perfekt til de ulike plantegruppene. Vi har også et stort utvalg av blomsterløk, skjønne snittblomster og grønne inneplanter.

drivhus-800×800

Se alle våre

drivhus
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.