Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

ikon for kategori Julepynt

Julepynt

ikon for kategori Juletrepynt

Juletrepynt

ikon for kategori Kunstig juletre

Kunstig juletre

ikon for kategori Nisser

Nisser

Fortryllende jul

Gå julen i møte med Norges største utvalg av kunstige juletrær, julebelysning, juleblomster, nisser og mye mer! Hos ditt nærmeste hagesenter finner du alt du trenger for å skape godfølelsen både inne og ute. Årets kolleksjon med juletrepynt og julepynt kommer i forskjellige stiler fra tradisjonell til fortryllende. 

Vi har Norges fineste utvalg av kunstige juletrær fra 90 centimeter og opptil 4,5 meter. Designet er utviklet i samarbeid med våre egne gartnere, slik at uttrykket blir så naturtro som mulig. I tillegg vil vi pynte med innslag fra naturen. Øverst på listen står tradisjonelle juleblomster. Julestjerner, amaryllis, juleroser, svibler og azalea er blant de mest populære variantene. 

Klikk og hent

Det er trygt og enkelt å handle hos Hageland. Husk at du kan reservere varer via nettsiden vår, så sørger vi for at de står pakket og klare hos ditt nærmeste hagesenter. Les mer.

Velkommen til ditt hagesenter

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 100 hagesentre. Hos oss finner du alt du trenger for å dyrke grønn glede – både utendørs og innendørs. Bli inspirert av utvalget på nettsiden før du besøker ditt nærmeste hagesenter.

Nøkkelen til suksess i hagen ligger i god og riktig jord. Hos oss finner du spesialjord og gjødsel som passer perfekt til de ulike plantegruppene. Vi har også et stort utvalg av blomsterløk, skjønne snittblomster og grønne inneplanter.

juletre-banner-1417×1417

Kunstige juletrær

Se vårt store utvalg

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.