Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

ikon for kategori Sommerblomster

Sommerblomster

ikon for kategori Solsenger

Solsenger

ikon for kategori Dyrk selv

Dyrk selv

ikon for kategori Drivhus

Drivhus

Endelig utetid!

Tiden er inne for å plante sommerblomster i  krukker og kasser på verandaen, og kanskje lage et vakkert staudebed i hagen? Hos ditt nærmeste Hageland finner du alt du trenger for å skape en frodig sommerhage.

Sesongens fineste hagemøbler er i butikk. Vi har sofagrupper, spisegrupper og loungemøbler til små og store uteplasser. Gjør uterommet klart for late dager og lyse netter med lykter, pledd og puter. Grill deg til gode sommerminner med vårt store utvalg fra Napoleon.

Har du lyst til å komme i gang med selvdyrking? Ta en titt på vårt sortiment av frø, blomsterløk, stiklinger, plantekasser og pallekarmer, minidrivhus og såutstyr. Og husk; et drivhus er hobbygartnerens drøm og kan brukes hele året.

Klikk og hent

Det er trygt og enkelt å handle hos Hageland. Nå kan du reservere varer via nettsiden vår, så sørger vi for at de står pakket og klare hos ditt nærmeste hagesenter. Les mer.

Velkommen til ditt hagesenter

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 100 hagesentre. Hos oss finner du alt du trenger for å dyrke grønn glede – både utendørs og innendørs. Bli inspirert av utvalget på nettsiden før du besøker ditt nærmeste hagesenter.

Nøkkelen til suksess i hagen ligger i god og riktig jord. Hos oss finner du spesialjord og gjødsel som passer perfekt til de ulike plantegruppene. Vi har også et stort utvalg av blomsterløk, skjønne snittblomster og grønne inneplanter.

sommerblomster-banner

Se alle våre

sommerblomster

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.