Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

ikon for kategori Høstplanter

Høstplanter

ikon for kategori Hagemøbler

Hagemøbler

ikon for kategori Frukt og bær

Frukt og bær

ikon for kategori Grønne planter

Grønne planter

Høstbilde blomster Hageland

Høst i hagen og Grønne inneplanter

Herlige hageopplevelser

Sommeren er på hell, men fortvil ikke. Høsten byr på herlige hageopplevelser! Nå er det tid for å plante flerårige hageplanter som busker, trær, vintergrønt, frukttrær og bærbusker. Fra kjøkkenhagen kan du høste tomat, agurk, løk, bær og frukt – og innendørs skape deg en grønn oase. Vi har fylt opp hagesentrene med et bugnende utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter.

Blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium går fint å plante helt fram til frosten setter inn. Det er en fin måte å sikre at hagen blir full av farger når våren kommer. For ikke å glemme uteplassen! Frisk opp utepotter, krukker og kasser med vakre høstblomster. Høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine er blant våre favoritter. Husk at du fremdeles finner et stort utvalg av hagemøbler hos ditt nærmeste hagesenter.

Klikk og hent

Det er trygt og enkelt å handle hos Hageland. Husk at du kan reservere varer via nettsiden vår, så sørger vi for at de står pakket og klare hos ditt nærmeste hagesenter. Les mer.

Velkommen til ditt hagesenter

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 100 hagesentre. Hos oss finner du alt du trenger for å dyrke grønn glede – både utendørs og innendørs. Bli inspirert av utvalget på nettsiden før du besøker ditt nærmeste hagesenter.

Nøkkelen til suksess i hagen ligger i god og riktig jord. Hos oss finner du spesialjord og gjødsel som passer perfekt til de ulike plantegruppene. Vi har også et stort utvalg av blomsterløk, skjønne snittblomster og grønne inneplanter.

krukker-banner-1417

Se alle våre

Krukker

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.