Hopp til hovedinnhold
ikon for kategori Grønne planter

Grønne planter

ikon for kategori Snittblomster

Snittblomster

ikon for kategori Dyrk selv

Dyrk selv

ikon for kategori Drivhus

Drivhus

Grønne planter-bonanza!

Vi starter det nye året med blanke ark og grønne planter. Inneplanter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. Ikke bare bidrar de til godt klima; de skaper liv i interiøret. Se vårt store utvalg av grønne planter her.

Sola har snudd og vi lengter etter vår. Vil du tjuvstarte sammen med oss? Tulipaner smelter frosne vinterhjerter og skaper herlig vårstemning i hjemmet.

Et drivhus er drømmen for deg som vil starte vekstsesongen allerede nå. Tidlig på året er det et perfekt arbeidsrom for å så frø og plante om vekster. Lev vel, dyrk selv!

Klikk og hent

Det er trygt og enkelt å handle hos Hageland. Nå kan du reservere varer via nettsiden vår, så sørger vi for at de står pakket og klare hos ditt nærmeste hagesenter. Les mer.

Velkommen til ditt hagesenter

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 100 hagesentre. Hos oss finner du alt du trenger for å dyrke grønn glede – både utendørs og innendørs. Bli inspirert av utvalget på nettsiden før du besøker ditt nærmeste hagesenter.

Nøkkelen til suksess i hagen ligger i god og riktig jord. Hos oss finner du spesialjord og gjødsel som passer perfekt til de ulike plantegruppene. Vi har også et stort utvalg av blomsterløk, skjønne snittblomster og grønne inneplanter.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.