Hopp til hovedinnhold

Grill

Grill deg til den beste sommermaten! Er du på jakt etter en gassgrill eller en kullgrill? Hos Hageland finner du garantert en variant som tar måltidene til nye høyder.

Vi har også alt du trenger av tilbehør og utstyr, som grilltrekk, stekepanne til grill, grillbørster og stekespader. Vil du bli kongen av grillsesongen? Se våre beste tips lenger nede på siden, eller besøk ditt nærmeste hagesenter.

 • Produkttype
  1
  13
  5
  16
 • Produkttype
  1
  13
  5
  16

Grill deg til den beste sommermaten

Grill til den store gullmedaljen. Trangen til å fyre opp grillen er et sikkert vårtegn. Vil du bli best på grill? Da kan det være smart å tenke gjennom følgende: er det viktig for deg at grillen er enkel å fyre opp?

Vil du kunne justere temperaturen, eller er det lukten og smaken av røyk som appellerer til deg? Svarene er avgjørende for hvilken grill du bør gå for. For mange står slaget mellom en kullgrill eller en gassgrill.

Hos utvalgte Hageland-butikker finner du flere varianter fra Napoleon. Vi har også alt du trenger av tilbehør og utstyr til grillen din, som grilltrekk, stekepanne til grill, grillbørster og stekespader.

LES OGSÅ: Slik blir du kongen av grillsesongen.

Slik velger du riktig grill

Gir kullgrill bedre smak enn gassgrill? Hvordan velger jeg riktig modell? Dette er kanskje typiske spørsmål du stiller deg når du gjør deg klar for sommeren.

En gassgrill enkel å ta i bruk og blir fort varm. I tillegg har du god kontroll på temperaturen. Det er enkelt å lage ulike soner med forskjellig temperatur. Hos utvalgte Hageland-butikker finner du flere modeller – fra imponerende proff-griller til enkle nybegynner-varianter og portable løsninger.

Kullgrillen er elsket av de mer tradisjonelle grillerne blant oss; de som liker å kjenne lukten og smaken av røyk når festmåltidet skal tilberedes og fortæres. For deg som bare griller en sjelden gang, og tar deg tid til å vente på at kullet skal bli varmt, er dette et godt alternativ. Ta gjerne en titt på vår flotte kullgrill fra Napoleon her.

Mulighetene er mange og det meste handler om smak og behag. Spør gjerne om råd hos ditt lokale hagesenter!

Den perfekte grillen for deg

Når du har besvart et av livets store spørsmål, gass eller kull, er tiden inne for å velge hvilken modell du skal gå for. Her må du ta hensyn til hvor stor plass du har på uteplassen, og hvilke lagringsmuligheter du har.

3 griller for deg med liten plass

3 griller for deg med stor plass

Husk at du kan grille det aller meste. Det har for eksempel blitt en trend å grille pizza på pizzastein. Alt fra ribbe til tradisjonelle sommerretter er innafor. Smak deg fram til de beste matopplevelsene!

Ta vare på grillen din

Hvis du kjøper en ordentlig grill og tar vare på den, kan du ha den i mange år. Hos Hageland finner du et stort utvalg av grilltrekk som passer til din grill fra Napoleon. Trekkene er laget av UV-resistent polyester, har ventilasjon på begge sider, praktiske strammestropper og doble sømmer som beskytter mot vann.

LES OGSÅ: Grill og fiks ferdig utekjøkken.

Les mer om griller og la deg inspirere av gode tips til hvordan du kan utnytte uteplassen best mulig.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.