Hopp til hovedinnhold

Hagestoler

La oss være ærlige – gode hagestoler gjør sommeren hakket bedre. Årstiden er som kjent kort, så ta deg tid til å slappe av. Med vårt store utvalg av reclinersett, hvilestoler, spisestoler og stablestoler har du nærmest ikke noe valg. 

Velg blant farger og former som harmonerer med omgivelsene og kvadratmetrene du har til rådighet. Scroll ned for å se våre mange flotte hagestoler. 

 • Farge
  1
  1
  13
  1
  2
  Materiale
  33
  15
  1
  Kategori
  1
  49
  2
  Produkttype
  11
  15
  1
  1
  2
  8
  2
  11
  8
  7
  Form
  1
 • Farge
  1
  1
  13
  1
  2
  Materiale
  33
  15
  1
  Kategori
  1
  49
  2
  Produkttype
  11
  15
  1
  1
  2
  8
  2
  11
  8
  7
  Form
  1

Hagestoler for en tilbakelent sommer

Hvordan få maksimalt ut av sommeren? Behagelige hagestoler og utestoler er et godt utgangspunkt. Hos ditt nærmeste Hageland finner du alt du trenger til uteplassen – så kan du supplere med god mat og aperitivo!

I årets sortiment finner du møbler fra leverandører som Atlee, Brafab og Krifton. Vi har noe for ethvert uterom, enten det er lite eller stort. Velg mellom varianter i aluminium, kunstrotting og teak. Putene er laget i olifinstoff, et tekstil som både er komfortabelt og tørker raskt. 

Les også: Hagemøbler i kunstrotting – en enkel guide

Hagestoler – noen favoritter

Spisestoler

Samvaro er spisestoler for deg som vil ha spiseplass og lounge-sett i ett. De høye stolene er gode å sitte i enten du lener deg fram eller tilbake. Legg merke til den fine kontrasten mellom lyse puter og antrasittfarget rammeverk.

Loungestoler

Vi er smått forelsket i Blixt-hagestolene, med sine lekne rammer og duse farger. Velg mellom beige, grå og rosa. Denne serien har også en påbyggbar variant, slik at du kan bygge din egen sofa.

Blant nyhetene fra 2021 er Vevi fra Brafab, med sitt nordiske formspråk og elegante design. Kombinasjonen av aluminium og tekstil gjør dem som skapt for avslapning og lave skuldre.

En jordnær og støvete fargepalett kler enhver uteplass. Med Delia/Nimes kan du kombinere rustrødt, grønt og kaki for et lekent uttrykk. Lenestolene kan også kjøpes med pute og sidebord. 

Stablestoler

Har du liten plass? Da er stablestoler et genialt alternativ. Austin er en kul spisestol ed god sittekomfort. Den kan stables og er trukket med textilene-stoff. Textilene tåler sollys, regn og vind. Det trekker ikke til seg fuktighet og kan fint rengjøres med hageslange. 

Les også: For livsnyteren: hagemøbler i aluminium

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.