Hopp til hovedinnhold

Juleblomster

Fyll hjemmet og inngangspartiet med vakre juleblomster! Hos oss finner du tradisjonelle juleblomster som julestjerner, amaryllis og azalea. Vi har også mer trendy varianter som stuegran og juletre i potte.

Hvilke varianter får glede deg gjennom adventstiden?

 • Farge
  6
  1
  6
  1
  1
  Kategori
  15
 • Farge
  6
  1
  6
  1
  1
  Kategori
  15

Pynt med juleblomster

I år som i fjor vil vi pynte med innslag fra naturen. Hva er vel finere enn å fylle hjemmet og inngangspartiet med vakre juleblomster? Julestjerner, amaryllis, julerose, svibler og azalea er blant de mest populære variantene. For ikke å glemme vintergrønne busker! Her får du vite mer om årets utvalg av juleblomster og hvordan du tar godt vare på dem.

Les også: En jul i full blomst 

Våre mest populære juleblomster

Julestjerne troner øverst på listen over våre mest populære juleblomster. Til sammen pynter vi med over fire millioner julestjerner hvert år. Den røde blomsten er for mange et viktig symbol på adventstiden, men julestjernen finnes også i farger som burgunder, rosa og hvit.

Amaryllis har fått navnet «dronningen av juleblomster» – og det er ikke uten grunn. Den elegante blomsten kommer i forskjellige størrelser og varianter. Miks og match som du føler for.

Julerose er en hardfør juleblomst. Den vintergrønne stauden har læraktige, mørkegrønne blader og blomstrer rikt og lenge. Den tåler noen minusgrader og kan stå ute på trappa hvis det ikke er altfor kaldt.

Svibler er selve duften av jul for mange. Tilbringer du adventstiden med denne vakre «venteplanten», kan du nyte synet av den grønne knoppen som springer ut i full blomst.

Azalea er en klassisk juleblomst som finnes i flere farger. Blomsten er glad i lys og må for all del ikke tørke ut. Husk å fjerne visne knopper underveis, så bidrar du til en rikere blomstring.

Vintergrønne busker, for eksempel stuegran, juniperus og juletre i potte, blir stadig mer populære i norske julehjem. Juleblomster ute er også med på å skape god julestemning. Ønsk gjestene varmt velkommen!

Slik steller du juleblomster

1) Blomstene tåler ikke frost. Sørg for at de er godt pakket inn før du tar de med ut i kulden.

2) De fleste sortene trives best i normal stuetemperatur. Men plasserer du dem kjølig om nettene, kan du forlenge blomstringstiden. Dette gjelder spesielt snittblomster.

3) Juleblomstene trenger mye lys og jevn vanning. Mengden vann avhenger av hvor varmt du har det hjemme.

4) Blomstene klarer seg uten ekstra gjødsel frem til senvinteren.

Du finner et stort utvalg av juleblomster hos ditt nærmeste Hageland i november og desember.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.