Hopp til hovedinnhold

Kunstig juletre

Hos oss finner du Norges største utvalg av kunstige juletrær som ser ekte ut. Vi har også vunnet best i test av kunstig juletre flere år på rad. Vi har kunstige juletrær med og uten lys, kunstige juletrær som tradisjonell gran og edelgran, kunstige juletrær med og uten snø og i alle fasonger og størrelser. Et kunstig juletre kan plasseres i stuen, entreen, spisestuen, på hytta og barnerommet.

Se fordelene med våre juletrær

Kunstig juletre – grønn glede gjort enkelt

Går du for et kunstig juletre i år? Hageland har Norges største utvalg av kunstige juletrær fra 90 centimeter og opptil 450 centimeter. Trærne minner om edelgran eller tradisjonell nordmannsgran.

Kolleksjonen er satt sammen av våre egne gartnere for et spesielt naturtro uttrykk. Hos ditt nærmeste Hageland finner du garantert et kunstige juletre som passer ditt hjem – enten du er på jakt etter et lite kunstig juletre eller en deluxe-variant.  

Trærne finnes i alle størrelser med lys/led lys og uten. Vi har også juletrær med snødryss. Si ja takk til et allergivennlig og krypfritt juletre. Det drysser ikke og kan tas fram igjen år etter år. Grønn glede gjort enkelt, men elegant.

LES OGSÅ: Julens høydepunkt

Håndlaget og naturtro

Hagelands juletre-kolleksjon er helt unik. Naturtro design inspirert av edelgran, furu og tradisjonell nordmannsgran. Det skal vanskelig gjøres å skille utvalget fra ekte grantrær.

Men hvilket kunstig juletre skal du gå for? Velg mellom to kategorier: trær med støpte og håndmalte nåler i plast, eller trær med støpte nøler ytterst og flate, myke nåler innerst. Førstnevnte gir et spesielt naturlig uttrykk, men kvalitet får du uansett.

Testvinner

Finn et kunstig juletre som passer hjemme hos deg. Blant våre bestselgere er Dovre, som er kåret til best i test i kategorien «mest for pengene». Dovre minner om edelgran og finnes i flere høyder.

Rana er en annen populær testvinner; et fyldig tre designet av Hagelands egne gartnere. Husk at vi også har et stort utvalg av pynt som gjør julestemningen komplett.

LES OGSÅ: Ønsk julen velkommen med et kunstig juletre

Hvorfor kunstig juletre?

1) Et godt alternativ for deg med astma og allergi.

2) Treet kan tas fram igjen år etter år.

3) Du slipper å irritere deg over barnåler som drysser.

4) Treet holder seg like fint hele julen gjennom. 

5) Leveres i en praktisk eske for enkel oppbevaring.

6) Et juletre fra Hageland er enkelt å sette sammen (velg mellom shake-to-shape eller problemfri montering) 

Slik pynter du juletreet

Finn fram julepynt du har fra før og miks med nye elementer. Hos Hageland finner du et bugnende utvalg av juletrepynt i forskjellige stiler. Årets kolleksjon er nostalgisk med en leken vri.

Velg blant julekuler i velour og fløyel. Blanke eller matte varianter med og uten glitter. Trestjerner, pepperkakefigurer, snømenn, nisser og snøfnugg. Fargerike fugler og store papirstjerner.

Les mer om julen og la deg inspirere av Norges største utvalg av kunstige juletrær! 

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.