Hopp til hovedinnhold

Kunstig juletre

Hos oss finner du Norges største utvalg av kunstige juletrær som ser ekte ut. Vi har også vunnet best i test av kunstig juletre flere år på rad. Vi har kunstige juletrær med og uten lys, kunstige juletrær som tradisjonell gran og edelgran, kunstige juletrær med og uten snø og i alle fasonger og størrelser. Et kunstig juletre kan plasseres i stuen, entreen, spisestuen, på hytta, barnerommet og i stuen.

 • Merkelapp
  13
  6
  Kategori
  8
  8
  3
  10
  3
  1
  4
  5
  Diameter
  Høyde
  6
  10
  8
  3
  Lys
  1
  30
  5
 • Merkelapp
  13
  6
  Kategori
  8
  8
  3
  10
  3
  1
  4
  5
  Diameter
  Høyde
  6
  10
  8
  3
  Lys
  1
  30
  5

Kunstig juletre – grønn glede gjort enkelt

På tide med et kunstig juletre? Hageland har Norges største utvalg av kunstige juletrær. Julestemningen blir ikke komplett før treet er på plass. Hos ditt nærmeste Hageland finner du garantert et kunstige juletre som passer ditt hjem. 

Trærne finnes i alle størrelser med lys/led lys og uten. Si ja takk til et allergivennlig og krypfritt juletre. Det drysser ikke og kan tas fram igjen år etter år. Grønn glede gjort enkelt, men elegant.

Håndlaget og naturtro

Hagelands juletre-kolleksjon er helt unik. Naturtro design inspirert av edelgran, furu og tradisjonell nordmannsgran. Det skal vanskelig gjøres å skille utvalget fra ekte grantrær.

Men hvilket kunstig juletre skal du gå for? Velg mellom to kategorier: trær med støpte og håndmalte nåler i plast, eller trær med støpte nøler ytterst og flate, myke nåler innerst. Førstnevnte gir et spesielt naturlig uttrykk, men kvalitet får du uansett. 

Testvinnere

Finn et kunstig juletre som passer hjemme hos deg. Blant våre bestselgere er Dovre, som er kåret til best i test i kategorien «mest for pengene». Dovre minner om edelgran og finnes i flere høyder.

Rana er en annen populær testvinner; et fyldig tre designet av Hagelands egne gartnere. Husk at vi også har et stort utvalg av pynt som gjør julestemningen komplett.

LES OGSÅ: Ønsk julen velkommen med et kunstig juletre

Hvorfor kunstig juletre?

1) Et godt alternativ for deg med astma og allergi.

2) Treet kan tas fram igjen år etter år.

3) Du slipper å irritere deg over barnåler som drysser.

4) Treet holder seg like fint hele julen gjennom. 

5) Leveres i en praktisk eske for enkel oppbevaring.

6) Et juletre fra Hageland er enkelt å sette sammen (velg mellom shake-to-shape eller problemfri montering) 

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.