Hopp til hovedinnhold

HAGEMØBLER OG UTEMØBLER

Hagemøbler til liten eller stor uteplass? Hos Hageland finner du et stort utvalg av behagelige og kvalitetssikre utemøbler. Våre hagemøbler er designet for at du virkelig skal kunne nyte sommeren.

Hos oss finner du utemøbler i ulike stiler og størrelser. Alt fra hagebord til sofagrupper, solsenger og loungemøbler. Finn dine nye hagemøbler på nett, og prøvesitt dem hos ditt nærmeste hagesenter. God utetid!

 • Farge
  24
  4
  9
  4
  89
  3
  63
  2
  4
  2
  Materiale
  138
  54
  8
  Kategori
  6
  5
  24
  23
  2
  22
  12
  47
  6
  6
  60
  62
  7
  33
  Produkttype
  10
  1
  3
  4
  13
  13
  5
  16
  6
  2
  7
  6
  16
  5
  6
  18
  4
  12
  5
  4
  5
  18
  11
  3
  11
  19
  24
  19
  18
  2
  5
  3
  Form
  31
  8
 • Farge
  24
  4
  9
  4
  89
  3
  63
  2
  4
  2
  Materiale
  138
  54
  8
  Kategori
  6
  5
  24
  23
  2
  22
  12
  47
  6
  6
  60
  62
  7
  33
  Produkttype
  10
  1
  3
  4
  13
  13
  5
  16
  6
  2
  7
  6
  16
  5
  6
  18
  4
  12
  5
  4
  5
  18
  11
  3
  11
  19
  24
  19
  18
  2
  5
  3
  Form
  31
  8

Våre fineste hagemøbler i 2020

Hagemøbler visker ut skillet mellom hus og hage i sommerhalvåret. Vi slår opp dørene – og lar stue og spiseplass være under åpen himmel. Velkommen, herlige utetid!

Nå skal vi nyte late dager og lyse netter på uteplassen. En vellykket sommer starter hos oss i Hageland – enten du har stor eller liten plass. Hos oss finner du sesongens fineste hagemøbler til hyggelige priser.

Skap en harmonisk atmosfære på uteplassen med vårt store utvalg av hagemøbler. Du kan velge mellom møbler i aluminium, plast, rotting eller teak. Kjøp ferdige grupper, eller kombiner ulike farger og materialer.

Gjør stilen komplett med tekstiler, interiør, krukker og vaser og trendy grønne planter.

I vårt sortiment finner du blant annet:

 • Hagestoler
 • Kafèsett
 • Spisegrupper
 • Sofagrupper
 • Hagebord
 • Solsenger
 • Hagebenker
 • Loungemøbler
 • Hageinteriør, lykter, puter og pledd

LES OGSÅ: Slik bevarer du hagemøblene dine. 

Hagemøbler skaper sommerlykke

Hagemøbler legger grunnlaget for en behagelig sommer. Her skal du kunne senke skuldrene og kjenne på hvilepulsen. Da gjelder det å finne utemøbler som passer perfekt til din utepass!

Har du stor hage eller en liten balkong, en middels veranda eller en sjarmerende platting? Vi har hagemøblene som passer for deg. Velg mellom flere prisklasser – alt fra billige utemøbler til eksklusive varianter.

Se for deg en uteplass som innbyr til avslapning og hygge. En grønn oase hvor du kan senke skuldrene – alene eller sammen med gode venner. En behagelig hagestol eller hagestofa er det perfekte stedet å nyte solskinnet.

Hva med å ta en siesta i en stilig hengestol ute i hagen? Et spisebord ute er et naturlig samlingspunkt på svale sommerkvelder. Her kan du samle familie og venner til smakfulle måltider.

Sett et personlig preg på uteplassen med puter, pledd, lykter og tepper. Levende lys skaper en fortryllende stemning når sola forsvinner.

Vi har også alt du trenger av tilbehør til hagemøblene dine, som beskyttelsestrekk og pleieprodukter.

LES OGSÅ: Hagemøbler i kunstrotting – en enkel guide. 

Utemøbler på liten plass

Lilleholm er en tidløs sofagruppe laget av naturfarget kunstrotting. Ikke bare er den liten og nett, men så komfortabel at det skal vanskelig gjøres å ikke nyte sommeren til fulle. Har du få kvadratmeter under åpen himmel? Lilleholm er som skapt for liten plass.

Cadiz er en smart sofagruppe med avtagbare armer. Bygg akkurat den stolen, sofaen eller solsengen som passer deg og din uteplass! Rammeverket i grå aluminium er bestandig, moderne og tilnærmet vedlikeholdsfritt. Med Cadiz er mulighetene mange.

Turin Kafèsett er et klassisk  kafèsett i teak med sammenleggbare stoler og bord. På den måten tar det minst mulig plass når det ikke er i bruk.

Utemøbler – dette bør du tenke på

Nye utemøbler kan virkelig gjøre susen for helhetsinntrykket på terrassen, verandaen eller i hagen. Men hva bør du tenke på når du skal velge et nytt møblement?  Vi mener at komfort, kvalitet og stil skal gå hånd i hånd. Her er noen punkter du kan tenke gjennom:

 • Velg materialer som tåler det norske klimaet.
 • Prøvesitt møblementet.
 • Tenk plass og funksjonalitet. Ta gode mål.
 • Ikke glem vedlikehold – det har mye å si for materialvalget ditt.
 • Velg møbler som gjenspeiler din personlige stil.

Den beste mulige uteplassen starter hos Hageland. Velkommen til en hyggelig handel hos ditt lokale hagesenter!

LES OGSÅ: Utemøbler som skaper sommerlykke.

Les mer om utemøbler og la deg inspirere av gode tips til styling og vedlikehold her.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.