Hopp til hovedinnhold

HAGEMØBLER

Hagemøbler til liten eller stor uteplass? Hos Hageland finner du et stort utvalg av behagelige og kvalitetssikre utemøbler. Våre hagemøbler er designet for at du virkelig skal kunne nyte sommeren.

Hos oss finner du alle slags utemøbler i ulike stiler og størrelser. Alt fra hagebord til sofagrupper, solsenger og loungemøbler. Finn dine nye hagemøbler på nett, og prøvesitt dem hos ditt nærmeste hagesenter. God utetid!

 • Farge
  2
  6
  11
  109
  5
  2
  54
  87
  19
  79
  24
  Materiale
  2
  2
  1
  103
  1
  23
  2
  1
  Varemerke
  63
  70
  13
  1
  253
  2
  37
  14
  Kategori
  86
  4
  25
  57
  87
  11
  70
  6
  4
  40
  8
  16
  43
  6
  Produkttype
  4
  1
  1
  4
  8
  4
  19
  1
  3
  2
  1
  6
  6
  3
  2
  1
  7
  8
  1
  4
  4
  6
  1
  Form
  14
  3
  Produktserie
  46
  17
  9
  24
  33
  6
  21
 • Farge
  2
  6
  11
  109
  5
  2
  54
  87
  19
  79
  24
  Materiale
  2
  2
  1
  103
  1
  23
  2
  1
  Varemerke
  63
  70
  13
  1
  253
  2
  37
  14
  Kategori
  86
  4
  25
  57
  87
  11
  70
  6
  4
  40
  8
  16
  43
  6
  Produkttype
  4
  1
  1
  4
  8
  4
  19
  1
  3
  2
  1
  6
  6
  3
  2
  1
  7
  8
  1
  4
  4
  6
  1
  Form
  14
  3
  Produktserie
  46
  17
  9
  24
  33
  6
  21

Våre fineste hagemøbler i 2023

Hagemøbler og utemøbler visker ut skillet mellom ute- og innerom i sommerhalvåret. Slå opp dørene til balkongen, hagen eller verandaen – der skal du hvilepuls finne og nyte sommeren under åpen himmel!

Hos oss finner du alt du trenger for å tilbringe bekymringsfrie dager under solen. Årets kolleksjoner fra Brafab, Krifon og Hartman byr på noe for enhver smak og uteplass. Her er møbler for deg som vil flytte spisestuen ut i det fri, lounge med stil eller bare lene deg tilbake og nyte.

Sesongens utvalg av hagemøbler

Skap en harmonisk atmosfære på uteplassen med vårt store utvalg av vedlikeholdsfrie hagemøbler av høy kvalitet. Du kan velge mellom alle slags utemøbler i aluminium, plast, rotting eller teak. Kjøp ferdige grupper, eller kombiner forskjellige farger og materialer.

Stilen gjør du komplett med tekstiler, interiør, krukker og vaser og trendy grønne planter.

I sortimentet finner du blant annet:

LES OGSÅ: Slik bevarer du hagemøblene dine. 

Se filmsnutt og få inspirasjon til et fint uterom:

Under kan du lese mer om noen av årets serier og modeller.

RANA

Rana er en solid aluminiumsserie designet i moderne og avslappet ånd. Du får den som hjørnegruppe, sofagruppe, spisegruppe og solseng med hvite eller sorte detaljer. Her snakker vi komfort som varer!

VEVI

Vevi har et elegant og nordisk formspråk designet av Dick Björk. Serien finnes i hvit og sort aluminium og består av loungestoler med fotskammel og bord, benker og generøse spisegrupper. Dette er møblene for deg som vil ha alt i ett: kompromissløs estetikk, komfort og kvalitet. De er laget av massiv aluminium, ruster ikke og er praktisk talt vedlikeholdsfrie. Materialet veier lite, samtidig som stabiliteten er 10/10.

LINNEA

Linnea er en serie i lattefarget rotting med beige puter i olefinstoff. Den nøytrale paletten skaper en lun atmosfære – uansett hvor du velger å plassere møblene. Utvalget består av behagelige reclinersett, daybeds, hjørnegrupper og sofagrupper. Kommer med hvilepuls-garanti!

NEW YORK, NEW YORK!

Møbelserien New York kombinerer moderne stil og komfort. Sort aluminium gir en minimalistisk og urban look, mens de grå putene i olefinstoff er både stilrene og praktiske. Olefin tørker raskt etter regnvær og er uv-bestandig slik at fargen holder seg over tid. Sofagruppen med reclinerfunksjon både i stoler og sofa gir ekstra sittekomfort og det tilhørende bordet kommer med heve og senke funksjon og en vakker keramisk topp. Behagelig, praktisk og lekkert. What´s not to like?

SUNBRELLA

Sunbrella ser ut som innemøbler, men kan trygt stå ute hele sesongen. Alle modellene har aluminiumsramme og bordplate i solid keramisk flis.

Jordan er en sofagruppe i stram og skandinavisk stil med sort ramme i pulverlakkert aluminium.  

Scot er en hjørnesofa med løse og myke puter. Alle synlige deler av rammen er polstret og heltrukket med Sunbrella-tekstil i fargen Flanelle (lys grå). 

Hunter gir rom for fleksibel og kreativ møblering. Putene kan tas ut, ryggen og alle vangene kan tas av. Pallen kan du for eksempel gjøre om til en stol ved hjelp av tre løse vanger og en pute.

Utemøbler skaper sommerlykke

Hagemøbler legger grunnlaget for en behagelig sommer. I dem skal du kunne senke skuldrene og kjenne på hvilepulsen. Da gjelder det å finne utemøbler som passer perfekt til din uteplass enten du har stor eller liten plass! 

Har du stor hage, en middels veranda, liten balkong eller en sjarmerende platting? Vi har hagemøblene som passer for deg. Velg blant flere prisklasser og et av Norges største utvalg – alt fra billige utemøbler til eksklusive varianter.

Sett et personlig preg på uteplassen

Se for deg en uteplass som innbyr til avslapning og hygge. En grønn oase hvor du kan senke skuldrene – alene eller sammen med gode venner. En behagelig hagestol eller hagestofa er det perfekte stedet å nyte solen. 

Hva med å ta en siesta i en stilig hengestol ute i hagen? Et spisebord ute er et naturlig samlingspunkt på svale sommerkvelder. Her kan du samle familie og venner til smakfulle måltider.

Sett et personlig preg på uteplassen med puter, pledd, lykter og tepper. Levende lys skaper en fortryllende stemning når sola forsvinner.

Vi har også alt du trenger av tilbehør til hagemøblene dine, som beskyttelsestrekk og pleieprodukter.

Under en parasoll

En parasoll kaster ikke bare etterlengtet skygge; den rammer inn uteplassen på en elegant måte. Dukene fra Hartmann har et UV-filter som tilsvarer solfaktor 50. Velg blant flere farger, materialer og egenskaper. 


Oppbevaring i boks

Ta vare på hageputene dine! Putekassene fra Biohort finnes i fem farger og størrelser. De er vedlikeholdsfrie og har 20 års garanti mot rust og korrosjon.

Utemøbler – hvilket materiale bør du velge?

Nye utemøbler kan virkelig gjøre susen for helhetsinntrykket på terrassen, verandaen eller i hagen. Men hva bør du tenke på når du skal velge et nytt møblement?  Vi mener at komfort, kvalitet og stil skal gå hånd i hånd. Her er noen punkter du kan tenke gjennom:

 • Velg materialer som tåler det norske klimaet.
 • Prøvesitt møblementet.
 • Tenk plass og funksjonalitet. Ta gode mål.
 • Ikke glem vedlikehold – det har mye å si for materialvalget ditt.
 • Velg møbler som gjenspeiler din personlige stil.

Rotting

Rotting er et slitesterkt, men samtidig elastisk materiale. Fletten gir et lett, naturlig og transparent inntrykk. Rottingmøbler er enkle å rengjøre og vedlikeholde, men det er lurt å beskytte dem mot mye regn og vind – så holder fargen seg fin enda lenger.

Aluminium

Møbler i aluminium ruster ikke og er praktisk talt vedlikeholdsfrie. Materialet veier lite, samtidig som stabiliteten er 10/10.

Hvordan innrede uteplassen på best mulig måte? De beste tipsene finner du hos Hageland. Velkommen til en hyggelig handel hos ditt lokale hagesenter!

Les mer om utemøbler og la deg inspirere av gode tips til styling og vedlikehold her.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.