Hopp til hovedinnhold

Loungemøbler

Loungemøbler innbyr til hvilepuls og late dager. I Hageland elsker vi alt som gir uterommet en avslappet atmosfære. Årets loungemøbler er funksjonelle og tidløse; laget av materialer som tåler den norske sommeren. Velg blant farger og former som harmonerer med omgivelsene.

 • Farge
  1
  21
  2
  4
  6
  1
  11
  Materiale
  1
  18
  Varemerke
  5
  5
  47
  Kategori
  4
  57
  3
  Produkttype
  2
  1
  3
  1
  Produktserie
  17
  1
  2
  7
 • Farge
  1
  21
  2
  4
  6
  1
  11
  Materiale
  1
  18
  Varemerke
  5
  5
  47
  Kategori
  4
  57
  3
  Produkttype
  2
  1
  3
  1
  Produktserie
  17
  1
  2
  7

Loungemøbler – slapp av, det er sommer

Hos Hageland finner du et stort utvalg loungemøbler som gjør uteplassen komplett. Sesongens kolleksjon har noe for hele familien. Velg blant stilrene design og materialer som er enkle å vedlikeholde. Suppler med grønne planter, myke tekstiler og duggfriske drinker. I årets sortiment har vi loungemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus.

LES OGSÅ: Sofaliv i stil med omgivelsene. 

Loungemøbler: våre fineste sofagrupper

Len deg tilbake og nyt late dager i en loungesofa utendørs. Blant årets nyheter er Naos fra Brafab. Dette er en sofa som passer best for deg som liker rene linjer og tidløse design. Kombinasjonen av rustfritt stål og detaljer i teak gir et eksklusivt uttrykk. Legg til uslåelig sittekomfort; og du har en vinner under åpen himmel.

LES OGSÅ: 5 grunner til at du bør skaffe en hengestol

Liker du den minimalistiske stilen, kan vi også anbefale Vevi med sitt nordiske formspråk og elegante design. Kombinasjonen av aluminium og tekstil gjør stolene ideelle for avslapning og lave skuldre. Sofagruppen fåes i hvit og sort. Har du få kvadratmeter til rådighet? Vi har et stort utvalg loungemøbler for deg med liten uteplass.

Skylar er en stilren sittegruppe i aluminium; et tilnærmet vedlikeholdsfritt materiale som veier lite. Det gjør det enkelt å flytte rundt på møblene etter behov. Hengestolen Corsica setter prikken over i’en. Den er laget for utendørs bruk på terrassen eller i hagen.

SE OGSÅ: Se vårt flotte utvalg av forskjellige hagemøbler 

Loungemøbler: sommerstrekken

La oss være ærlige: en god stol gjør sommeren hakket bedre. Velg blant farger og former som harmonerer med omgivelsene og kvadratmetrene du har til rådighet. Vi er smått forelsket i Blixt-stolene, med sine lekne rammer og duse farger. Velg mellom beige, grå og rosa. Stolene kan settes sammen til en lang – eller kort – sofa. Mulighetene er mange med våre loungemøbler!

Vil du tilføre tropiske vibber på uteplassen, er Hanoi sofa, stoler og bord et perfekt valg. Møblene er laget av bambus og gir uteplassen et lett og sommerlig uttrykk. Akkurat den stemningen vi er ute etter. Er du på jakt etter et mer fargerikt alternativ? Med loungestolene Delia kan du kombinere rustrødt, grønt og kaki for et lekent uttrykk. En jordnær og støvete fargepalett kler enhver uteplass. 


SE OGSÅ: Vårt utvalg av hagemøbler for store og små uteplasser.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.