Spesielt velegnet til blomster, grønnsaker og grønne planter til potter, krukker og bed.

Torvfri Blomsterjord -med næring fra naturen!

Å velge riktig jord er avgjørende for vellykket hagedyrking, og med torvfri jord får du ikke bare en næringsrik base for blomster, grønnsaker og inneplanter, men også et miljøvennlig alternativ som støtter bærekraftig dyrking.

 

Jord laget av næring fra naturen

Torvfri Blomsterjord er sammensatt av moden hagekompost, trefiber, matkompost, vermikulitt og sand, og er beriket med organisk hønsegjødsel. Denne nøye utvalgte kombinasjonen gir en jord som ikke bare støtter plantenes etablering, men et grønnere miljø.

Hvilke egenskaper har Torvfri Blomsterjord?

Trefiberet gir den torvfrie jorden en luftig struktur, noe som er nødvendig for å få røttene til å trives og vokse effektivt. Vermikulitten i blandingen øker jordens evne til å holde på vann og næring. Hagekompost og matkompost sikrer en kontinuerlig tilførsel av næringsstoffer, som er avgjørende for god vekst og blomstring.

Slik planter du i krukker og potter med Torvfri Bomsterjord

  • Drenering: Velg potter med dreneringshull for å unngå overvanning, eller bruk lecakuler i bunnen av potten.
  • Forberedelse: Fukt jorda før ompotting ved å plassere plantene i vann i ca. 15 minutter. Riv forsiktig i plantens røtter for å stimulere til videre vekst.
  • Ompotting: Fyll potten med fuktig Torvfri Blomsterjord, plant deretter og trykk jorden forsiktig sammen rundt planten.
  • Vanning: Vann godt og la overflødig vann renne av for å sikre gjennomfuktet jord.
krydderurter i potter

Med Torvfri Blomsterjord gir du ikke bare plantene optimale vekstvilkår, men bidrar også til en mer bærekraftig og miljøvennlig hagedyrking. Velg det beste for dine planter og planeten! Torvfri Blomsterjord kan brukes både inne og ute!

Spesielt velegnet til blomster, grønnsaker og grønne planter til potter, krukker og bed.

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.